söndag 26 september 2010

The Joneses

Lördag kväll och det är dags för filmtajm, denna gången blev det "The Joneses". Innan filmen satt vi och diskuterade vilka filmer som Demi Moore egentligen hade gjort och det var skrämmande få som vi kom på, ingen de senaste 10 åren! Vad är det för film vi har hyrt tänkte vi! Men filmen var faktiskt riktigt bra.
Den handlar om en familj som bara är i hopsatt för att få andra familjer att köpa så många nya saker som möjligt. De har olika kundkretsar och det räknas procent på hur mycket de säljer. Mannen i familjen (spelad av David Duchovny) är nytillkommen och har inte riktigt all säljteknik och har svårt med att allt är på låtsas medan kvinnan (Demi Moore) är en riktig karriärskvinna. Givetvis uppstår förväxlingar och konflikter.
I dagens samhälle där det gäller att ha "rätt" kläder och "rätt" sorts prylar ger den här filmen dig en lite tankeställare!
(Sist jag såg Demi Moore var i G.I Jane!)

1 kommentar:

  1. Det är rätt förbryllande ibland när man ska komma på filmer med en viss skådespelare. Man tycker att, ja men hon har ju varit med i massa filmer, och så kommer man på typ två, ibland tre...

    SvaraRadera